Vart ska man bo när man besöker Liechtenstein?

Ett problem som kan uppstå när man besöker ett land är vart man ska bo. I Liechtenstein finns en rad olika alternativ.

I alla städer och byar finns det hotell som passar alla smaker och plånböcker. Hotellen är rankade från 1 till 4 stjärnor och några heta tips i huvudstaden Vaduz är Residence (4 stjärnor), Schlosswald (4 stjärnor), och budgetvarianten Kulm (3 stjärnor).Förutom hotell finns det en hel del Bed & Breakfasts som erbjuder billigare övernattning med en frukost som ingår. Att bo på ett B&B rekommenderas om du vill besöka olika städer och vill övernatta på olika ställen.

Ett annat budgetalternativ är Youth Hostel Schaan-Vaduz som ligger mellan Vaduz och Schaan. Det är ett vandrarhem med utrymme för 110 övernattare med olika storlekar på rummen, vilket passar bra om ni är en större grupp som reser tillsammans.

Om du gillar att vandra finns det vackra bergshyddor som man kan övernatta i och är belägna längs utvalda vandringsstigar. Detta är ett riktigt mysigt alternativ och du får en oförglömlig vy från hyddan.

Det finns även möjlighet till camping under sommarhalvåret. Den största och mest besökta campingen ligger i Mittagspitze i Triesen.